Download economia en colors in pdf or read economia en colors in pdf online books in PDF, EPUB and Mobi Format. Click Download or Read Online button to get economia en colors in pdf book now. This site is like a library, Use search box in the widget to get ebook that you want.Economia En Colors

Author: Xavier Sala i Martín
Publisher: ROSA VENTS
ISBN: 8416430160
Size: 64.68 MB
Format: PDF, ePub, Docs
View: 4128
Download and Read
De la manera més desenfrenada, divertida i fresca, Xavier Sala i Martín ens ofereix una explicació magistral per posar l'economia a l'abast de tothom, aplicar-la a les situacions quotidianes i, en definitiva, per mostrar-la com mai s'havia vist abans: en colors. Divertida, pròxima, entenedora, diferent... Així és l'economia quan en parla un comunicador carismàtic, algú que fa que l'economia deixi de ser gris plom i s'ompli de colors. Xavier Sala i Martín demostra que l'economia enganxa, que no és llunyana i abstracta i que és present en la nostra vida quotidiana. Després de l'èxit del programa del televisió Economia en colors, Sala i Martín ha volgut ampliar en aquest llibre el contingut de cada capítol amb més informació, més detallada i amb una anàlisi més profunda. Cada capítol comença amb una història que planteja un enigma econòmic, segueix una excursió per un dels vuit camps de l'economia, que ens permet anar descobrint conceptes i anècdotes curioses, i acaba amb una conclusió que intenta resoldre l'enigma inicial. Així, a Economia en colors, Sala i Martín explica els secrets dels economistes, els trucs que es fan en la borsa i les estratègies de les empreses, i també es pregunta què vol dir ser ric, com es té una idea, què vol dir «innovar», en què consisteix el capital humà, quina és la història dels diners, i moltes coses més, tot per acostar l'economia al carrer. Perquè l'economia, com les americanes de Xavier Sala i Martin, és plena de colors.

La Invasi Dels Robots I Altres Relats D Economia En Colors

Author: Xavier Sala i Martín
Publisher: ROSA VENTS
ISBN: 8416930481
Size: 12.97 MB
Format: PDF, ePub
View: 7320
Download and Read
Per a la majoria dels mortals, els camins que tria l'economia són obscurs, incomprensibles i misteriosos. Aquest llibre vol fer-los una mica més entretinguts, una mica més accessibles i una mica més... clars. En un increïble viatge pel camins de l'economia, ple de sorpreses i de descobriments, Xavier Sala i Martín ens explica, entre altres qüestions, per què la impaciència pot esdevenir catastròfica per als nostres fills o per què en uns països hi ha més estafadors i mentiders que en d'altres. Gràcies a aquest llibre, i d'una manera propera i divertida, entendrem l'economia com una eina que ens ajuda a comprendre millor el món que ens envolta i descobrirem que la humanitat ha millorat molt i, a més, ho ha fet molt ràpidament.

Econom A En Colores

Author: Xavier Sala i Martín
Publisher: CONECTA
ISBN: 8416029784
Size: 17.30 MB
Format: PDF, ePub, Mobi
View: 6034
Download and Read
Del modo más desenfadado, divertido y fresco, Xavier Sala i Martín nos ofrece en cada capítulo una explicación magistral que sitúa la economía al alcance de todos, la aplica a situaciones cotidianas y, en definitiva, la muestra como nunca antes la habíamos visto: en colores. Divertida, próxima, comprensible, diferente... La economía como la explica este comunicador tan carismático deja de ser una asignatura plomiza para convertirse en una aventura a todo color. Xavier Sala i Martín demuestra que la economía puede divertir e interesar, que no tiene por qué ser abstracta y lejana, y nos la descubre detrás de muchas de las decisiones que tomamos en nuestro día a día. Tras el éxito del programa de televisión Economia en colors (emitido por TV3 Televisió de Catalunya), Sala i Martín ha querido ampliar en este libro el contenido de cada capítulo con información más detallada y un análisis más profundo. Cada capítulo empiezacon una historia que plantea un enigma económico, sigue con una incursión en uno de los ocho campos de la economía que nos permite ir descubriendo conceptos y anécdotas curiosas, y acaba con una conclusión que intenta resolver el enigma inicial. Así, en Economía en colores, Sala i Martín explica los secretos de los economistas, los trucos de la Bolsa y las estrategias de las empresas. También se pregunta qué significa ser rico, cómo surge una idea, qué significa «innovar», en qué consiste el capital humano, cuál ha sido la historia del dinero y muchas otras cosas, siempre con el objetivo de acerca la economía a la calle. Porque la economía, como las americanas de Xavier Sala i Martín, está llena de colores.

Wirtschaftswachstum

Author: Robert J. Barro
Publisher: Walter de Gruyter GmbH & Co KG
ISBN: 3486789481
Size: 38.39 MB
Format: PDF, ePub, Mobi
View: 908
Download and Read
Exzellentes Lehrwerk zum Wirtschaftswachstum von zwei weltweit renommierten Volkswirten.

Economia Pensamento E A Ao

Author: VARIOS AUTORES
Publisher:
ISBN: 9788579420160
Size: 76.82 MB
Format: PDF, Docs
View: 7760
Download and Read
O livro procurou trazer reflexão e discussão sobre questões que se configuram como centrais no ofício daqueles que se dedicam ao entendimento da realidade econômica brasileira, das opções que o presente coloca para a retomada do desenvolvimento, das contribuições científicas, das medidas de política econômica capazes de operacionalizar tais opções e das experiências de outros países. A obra está dividida em duas partes - Política Econômica e Estudo de Casos.

The Sounds And Colors Of Power

Author: Dorothy Hosler
Publisher: MIT Press
ISBN: 9780262082303
Size: 74.32 MB
Format: PDF
View: 6372
Download and Read
"This major study suggests that prehispanic metallurgy was adopted in western Mexico ca. AD 600 from northern South America. Presents technical analyses and a comprehensive theory for development of Mesoamerican metallurgy. Argues that metals were a ritual and elite material that expressed sacredness and social relations"--Handbook of Latin American Studies, v. 57.

National Economy Economia Nacional

Author: Gaudencio Rodríguez-Santana
Publisher: Wings Press
ISBN: 1609406028
Size: 27.47 MB
Format: PDF, Mobi
View: 2849
Download and Read
For nearly three centuries, Cuba’s economy was based on a single crop -- sugar cane. After Fidel Castro’s 1959 Revolution of 1959, despite serious attempts at diversification, the country continued to depend on the monocrop. Men and women cut cane by hand. City people who had never swung a machete spent long volunteer hours aiding the national effort. But the US embargo and diminishing international markets destroyed Cuba's economy. Gaudencio Rodríguez Santana's NATIONAL ECONOMY / ECONOMIA NACIONAL explores that collapse and its physical, emotional and psychic consequences. It is a powerful, insightful collection of eye-witness poems by one of Cuba's most celebrated contemporary poets. As translator and editor Margaret Randall writes in her introduction, Rodríguez Santana "uses the failure of sugar as a metaphor for the many revolutionary hopes that have been lost. He evokes landscapes, tastes, smells, a cartography that no longer exists. In these poems, metaphor moves beyond itself as it hits the reader with a profound and complex truth. This book is raw and painful. It contains a rare imagery in the voice of a poet who combines an intimate knowledge of what he writes about with a unique poetic voice and exquisite perfection of his craft."