Download rellotges de sol in pdf or read rellotges de sol in pdf online books in PDF, EPUB and Mobi Format. Click Download or Read Online button to get rellotges de sol in pdf book now. This site is like a library, Use search box in the widget to get ebook that you want.Rellotges De Sol

Author: Sílvia Soler i Guasch
Publisher: Columna CAT
ISBN: 8466423338
Size: 43.53 MB
Format: PDF, Kindle
View: 5998
Download and Read
Postals d’estiu, instantànies vitals, moments viscuts, reflexions sobre el pas del temps, les carícies del sol, la brisa del mar, el nostre lloc al món, la felicitat inadvertida, els estius al poble, la família que ens embolcalla... Relats deliciosos, sensuals, delicats i emotius de la mà de Sílvia Soler, una de les autores catalanes amb més projecció de la literatura actual. «L’únic rellotge que vull tenir a prop és el rellotge de sol que entoma l’escalfor durant tot el dia i, mandrós, sembla que hagi de fer avançar el temps més a poc a poc. M’agraden els rellotges de sol. Són bonics i guarneixen amb elegància les façanes de les cases. També són un senyal d’identitat : propis d’un país mediterrani i assolellat com el nostre. I, a més a més, solen regalar-nos idees per a la reflexió».

Manual De Matem Tiques Del Professor De Prim Ria

Author: Artur Balaux
Publisher: Edicions Universitat Barcelona
ISBN: 9788483383827
Size: 64.57 MB
Format: PDF, ePub
View: 2405
Download and Read
Ultimament, en l ́ambit de l ́educació primària , s ́ha donat molta importància a l ́aspecte didàctic i pedagògic però sembla que s ́hagi oblidat una mica la formació sòlida i global del professor en les matèries que imparteix . Això és contradictori ja que la didàctica depèn, en gran mesura , del coneixement que el professor té d ́aquestes matèries. Per això aquest treball no tracta només dels mètodes didàctics que cal aplicar en cada moment a l ́aula, sinó també del bagatge que el professor ha de tenir perquè les classes resultin realment profitoses als seus alumnes..Inclou quatre tipus de continguts que s ́alternen constantment en funció de l ́ordre dels diferents temes. 1- Conceptes matemàtics, que el professor que fa la classe ha de dominar, o poder repassar, perquè la seva feina comporti un veritable aprenentatge per part de l ́alumne. 2 - Procediments i exemples que s ́han trobat idonis des del punt de vista del mètode matemàtic i més propers a la lògica de l ́alumne. Inclou en l ́apartat d ́estadística un seguit d ́exemples , amb notes ficticies d ́una classe, perquè els professors puguin fer la valoració i la interpretació dels resultats de cada grup d ́alumnes. 3 - Història de les matemàtiques per il.lustrar les explicacions el professor i per comprovar que aquesta ciència està lligada a la vida de l ́home des d ́èpoques prehistòriques. També pot servir per posar exemples que corresponen a l ́edat madurativa dels alumnes i per fer treballs interdisciplinaris relacionats amb els apartats d ́història de les ciències socials. 4 - Didàctica de les matemàtiques on es fa un apropament als temes a partir d ́exemples clars i de definicions amb paraules senzilles de manera que, sense perdre el rigor matemàtica, l ́alumne aprengui a formalitzar els coneixements que va adquirint.